Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Transfer vadisi Bellek

Transfer vadisi Bellek

SPOR Haberleri

Telles transferinin zora girmesiyle alternatif arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılarda Aysal 1 hafta içinde transferin bitirilmesi talimatını verdi.

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal kurmaylarıyla Antalya'ya çıkarma yaptı. Yurtdışından eli boş dönen Bülent Tulun ve Cenk Ergün ayrıntılı bir rapor verdi. Yaklaşık 1.5 yıldır sol bek almak isteyen sarı-kırmızılı yönetim Alex Telles'in kulübü Gremio'nun pazarlık masasından kalkmasıyla sarsıldı. Yerli oyuncuların da yüksek maliyeti nedeniyle pazarlıklar tıkandı. Başkan Aysal da kriz yönetimi için ekibini Antalya Belek'te toplayarak durum değerlendirmesi yaptı. Ardından Teknik Direktör Roberto Mancini ile toplantı gerçekleştirdi. Aysal toplantının ardından yardımcılarına en geç 1 hafta içinde bütün transferlerin bitirilmesi talimatını verdi. nbsp;TAKIMIN İDMANINI İZLEDİ
Antalya Belek'te lige verilen arayı değerlendiren ve hazırlıklarını sürdüren futbol takımının antrenmanını da izleyen tecrübeli Başkan, çalışmanın ardından basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Aysal çalışmalarla ilgili olarak "İzlenimim şu, hem teknik heyetimiz hem de futbolcularımız tatilini tam bir enerji depolayarak geçirmişler. Tahmin ediyorum çok güzel bir ikinci yarı geçireceğiz. Ve her zaman olduğu gibi başarılı olacağımızı düşünüyorum. Üç kulvarda koşan bir Galatasaray var. Üçünde de başarılı olmak istiyoruz. Ama rakiplerimizin de durumu çok önemli. Onlarla başa çıkabilecek, onlarla yarışabilecek imkânlara sahibiz. Bizim görevimiz teknik kadrolara bu imkânları sağlamak. Onların da gerekeni yapacaklarını düşünüyorum" dedi. nbsp;
POZİTİF DEĞİL
Transferle ilgili de konuşan Aysal, "Transfer sezonu yeni açıldı. Tahmin ediyorum önümüzdeki bir hafta içinde herkesin görüşü değişecek. Eksikliklerimizi tamamlayacağız" diye konuştu. Alex Telles pazarlıklarının bitmesine de değinen Aysal, "Alex Teles görüşmeleri şu anda ortada. Ama pozitif yürümüyor. Çünkü orada teknik bazı sorunlar var. Ama rakamsal bir sorunumuz yok. Genel şartlarda ticari şartlarda bir sorunumuz yok ama teknik olarak ciddi sıkıntılar var diyebilirim. İki üç tane alternatifimiz var" ifadelerini kullandı.
Bahadır ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...