Meireles: Ekmeğime ihanet etmem

Meireles: Ekmeğime ihanet etmem

SPOR Haberleri

Portekizli oyuncu Meireles: 'Benim futbol ahlakım buna izin vermez. Aldığım paranın her kuruşu için terimi dökerim' dedi.

Farklı saç modeli, renkli dövmeleri ve sıra dışı giyim tarzıyla dikkat çeken, Raul Meireles, sahadaki agresifliğini, gördüğü kırmızı kartları eleştirenlere cevap verdi. Punk görüntüsünün ardında çok entelektüel bir kişilik barındırdığını söyleyen Meireles, "Hiçbir canlıyı bilerek incitmem ve hiç kimseyi diline, dinine, rengine, cinsel tercihine göre ayırmam" diyerek hümanist yanını ortaya koyarken, Türk futboluyla ilgili de ilginç bir tespitte bulundu. Takım içinde bütün arkadaşları tarafından sevilen ve sayılan, profesyonelliğiyle Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bir numarası olan Portekizli yıldız, geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Kırmızı kart görmemek için oynamaktansa, oynar ve kart görürüm" sözlerini biraz daha açtı. Türkiye'deki birçok futbolcunun saha içinde saklanarak oynadığını ifade eden Meireles, "Sorumluluk almaktan korkan oyuncular var. Sahada adeta toptan kaçıyorlar, kendilerini gizliyorlar. Açık konuşmak gerekirse bunu yapmak çok zor bir şey değil. Ama benim karakterime uymaz. Ben sahaya çıktığım zaman takım için her şeyimi ortaya koyarım. Arkadaşlarıma yardım ederim, sorumluluk alırım, takım için savaşırım. Saklanarak, gizlenerek para kazanmak benim meslek ahlakıma aykırı. Aldığım paranın her kuruşu için terimi dökerim. Yoksa saklanmayı ben de bilirim. Ama kendime ve işime olan saygım buna izin vermez" ifadesinde bulundu.
CUMA'DA BULUŞTULAR nbsp;
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Fenerbahçe'de oyuncular Cuma namazını aksatmadı. Ersun Yanal, namaz sebebiyle nbsp;idmanı erken saate alırken, salonda yapılan çalışmanın ardından sarı-lacivertliler takım otobüsüyle 'Dinler Bahçesi'ndeki camiye gelerek Cuma namazını eda etti. Sadece Fenerbahçeli oyuncular değil, civarda kamp yapan birçok Süper Lig takımı da camiye akın ederken, cemaat oyunculara yoğun ilgi gösterdi. nbsp;

M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...