Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Kim Kardashian'ın çocukluk hali

İşte Kim Kardashian'ın çocukluk hali

MAGAZİN Haberleri

Ünlü güzel Kim Kardashian kişisel instagram hesabında paylaştığı fotoğrafı ile geçmişe dönüş yaptı ve 13 yaşında çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Ünlü güzel Kim Kardashian nişanlandı evlendi hatta Nori isminde bir küçük kız sahibi oldu. Tüm dünya tarafından takip edilen ünlü güzel instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile tam 20 yıl geriye yolculuk yaptı. 13 yaşındaki iken Lionel Richie'nin kızı Nicole Richie ile çektirdikleri fotoğrafı instagram hesabından paylaşan ünlü güzel takipçilerini şaşkına uğrattı.
Lionel Richie'nin üvey kızı olan Nicole Richie'ye takılan ünlü güzel Kim Kardashian, 'Ben 13 yaşındayken senden daha havalıymışım' diyerek eski arkadaşı ile eski günleri yad etti. Paylaştığı 13 yaşındaki fotoğrafı ile hayranlarını şaşkına çeviren Kim Kardashian koyduğu fotoğraf ile binlerce beğeni ve yorum alırken hayranların ortak paydası ünlü güzel çok değiştiği ve zaman geçtikçe güzelleştiği şeklindeydi.(akşam)


İşte Kim Kardashian'ın çocukluk hali

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...