Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarık Çamdal ortada kaldı! İşte son gelişmeler

Tarık Çamdal ortada kaldı! İşte son gelişmeler

SPOR Haberleri

Eskişehirspor'un yetenekli bek oyuncusu Tarık Çamdal, 2 büyük kulübe çeşitli nedenlerden transfer olamayınca ortada kaldı.

Eskişehirspor'da Ersun Yanal'ın 1860 Münih'ten getirdiği ve Ertuğrul Sağlam'ın forma şansı verdiği Tarık Çamdal, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında gösterdiği performansla büyük takımların dikkatini çekti ve teklifler aldı. Sözleşmesi sezon sonunda biten Tarık Çamdal, kulübün sözleşme uzatma teklifini reddetti. Galatasaray, Tarık Çamdal'a talip oldu. Tarık, Galatasaray ile anlaşmaya vardı ancak oyuncuyu hemen isteyen Galatasaray, Eskişehirspor ile anlaşamadı. Eskişehirspor yönetimi de sarı kırmızılı kulübe, kendilerinin haberi olmadan Tarık ile görüştükleri için ağır mesajlar verdi. Oyuncuyu Galatasaray'a satmak istemediklerini açıkladılar. Tarık Çamdal'ı da hem kendilerinden habersiz görüşme yaptıkları, hem de sözleşmesini uzatmadığı için kadro dışı bıraktı. Galatasaray da Eskişehirspor'un uzlaşmaz tavırları ve istediği yüksek bonservis talebi ile transferden vazgeçti. Bu arada devreye giren Beşiktaş, Tarık Çamdal'ın transferi için kulübünden izin aldı ve oyuncuyla görüşmeye başladı. Tarık Çamdal ile sıkı pazarlığa giren Beşiktaş, medyada yer alan haberlere göre iki nedenden ötürü Tarık Çamdal'dan vazgeçti. İlki, Tarık Çamdal'ın görüşmeler esnasında "Galatasaray'a gitmek istiyordum" vurgusunu yapmak üzere iddia edildi. İkincisi ise, Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, sezon sonunda ücretsiz alınabilecek bir oyuncu için şimdi para harcanmasını veto ettiği şeklinde belirtildi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarıısında çıkış yapan Tarık Çamdal, bu gelişmeler üzerine ortada kaldı. 2 büyük kulüp kendisinden vazgeçti ve kulübü de gelecekte de Eskişehirspor forması giyebilecek genç oyunculara formayı teslim etmeyi tercih ettiği için kadro dışı bıraktı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...