Defne Joy Foster'in programını kim sunacak?

Defne Joy Foster'in programını kim sunacak?

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem Defne Joy'un sunuculuğunu yaptığı 'Çat Kapı' programı yeni sunucusuyla ekranlarda olacak.

Şubat 2011'de hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster'in bir dönem ünlü isimlerin evini ziyaret ederek röportajlar yaptığı 'Çat Kapı'programı ekranlara dönüyor.Programın sunuculuğu ise 'Yahşi Cazibe' dizisindeki Simge rolüyle tanınan Hande Katipoğlu yapacak. Önümüzdeki haftalarda başlayacak programla ilgili detayları Posta gazetesi TV köşesi yazarı Mesut Yar köşesine taşıdı.
Mesut Yar'ın yazısı şu şekilde:
Rahmetli Defne Joy Foster'ın sunduğu ve müptelası olduğumuz "Çat Kapı" isimli ev ziyareti programı yeni bir isim ve yenilenmiş içeriğiyle ekrana taşınıyor. Çok yakında Show TV ekranında yayınlanmaya başlayacak olan programı "Yahşi Cazibe"den tanıdığımız Hande Katipoğlu kardeşim sunacak. Hayat enerjisiyle yakın çevresini tebessüme boğan bir hali vardır Hande'nin. Sanırım selefi rahmetli Defne'yi aratmayacak, anısını yaşatacaktır. Bana da çat kapı yapsın isterim; yanaklarını mıncırmak için.(medyaradar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...