Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğrenciler korktu, kampüsteki köpekler toplatıldı

Öğrenciler korktu, kampüsteki köpekler toplatıldı

YAŞAM Haberleri

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin şikayeti üzerine, kampüste dolaşan başıboş köpekleri toplattı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampüsünde dolaşan başıboş köpeklerden korkan öğrenciler, durumu sosyal paylaşım hesaplarından Rektör Prof. Dr. Peyami Battal'a bildirdi. Rektör Battal, öğrencilerin şikayeti üzerine köpekleri belediye ekiplerine toplattı.

Havaların soğumasıyla birlikte YYÜ kampüs yerleşkesine gelen köpekler öğrencileri tedirgin etti. Köpeklerin sayısının her geçen gün artmasıyla öğrenciler ve burada yaşayanlar da şikayetlerini sosyal paylaşım hesaplarından YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'a bildirdi. Bir lise öğrencisi Twitter üzerinden, "Rektör amca dolmuşla okula gidiyorum, kampüste o kadar köpek var ki sabahları gruplar halinde geziyorlar. Bana saldıracaklar diye çok korkuyorum. Rektör amca bu soruna bir çözüm bul. Ellerinden öperim" diye yazdı.

Yemen'de bulunan Rektör Battal ise öğrenciye, durumu belediye yetkililerine bildirdiklerini ve belediye yetkililerinin köpekleri toplayıp hayvan barınağına götürdüklerini yazdı. YYÜ kampüs yerleşkesinde 2007 yılında bir kız öğrenci öğlen saatlerinde 7 köpek tarafından saldırya uğramış ve ağır yaralanmıştı. nbsp;
Öğrenciler korktu, kampüsteki köpekler toplatıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...