Atletico Madrid: 0 - Barcelona: 0 (maç sonucu)

Atletico Madrid: 0 - Barcelona: 0 (maç sonucu)

SPOR Haberleri

Şampiyonluğa oynayan iki takım Barcelona ve Atletico Madrid, Vicente Calderon'da karşılaştı. Maç golsüz sonuçlandı.

Şampiyonluğa oynayan iki takım Barcelona ve Atletico Madrid, Vicente Calderon'da karşılaştı. Maç golsüz sonuçlandı. nbsp;
DEV MAÇIN 11'LERİ
BARCELONA:Valdes, Alves, Mascherano, Pique, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Fabregas, Pedro. nbsp;
A. nbsp;MADRİD: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Tiago, Arda Turan; Diego Costa, Villa. Barcelona'da, Neymar ve Messi maça yedek klübesinde başlayacak.

ilk yarı nbsp;
3. dakikada, Barcelona ön alanda pres yaparak Atletico defansını hatata zorlamak istiyor ilk dakikalarda.
5. dakikada, nbsp;Arda inanılmaz çalımlarla ceza sahasına taşıdığı topu ortaya çıkarttı ama Pique son anda araya girip kornere uzaklaştırdı.14. dakika, nbsp;Atletico Madrid baskılı oyununu sürdürüyor. Barca pozisyon üretmekte zorluk çekiyor.17. dakika, nbsp;Sol kanatta topla buluşan Pedro yerden ön direğe doğru bir orta yaptı ama o noktada Miranda karşıladı topu
20. dakika Arda bu dakikaya dek oynadığı futbolla göz doldurdu Vicente Calderon'da.
26. dakika, Atletico Madrid net bir gol fırsatını değerlendiremedi Diego Costa ile.
33. dakika, Topa sahip olma: 31% - 69%34. dakika, Xavi sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu kısa kullandı. Sol kanatta topu alan Iniesta kale ağzına doğru ortasını yaptı. O noktada iyi yükselen Pedro'nun kafa vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.
45. dakika, İlk yarının son düdüğü çaldı. Dev maçta gol yok: 0-0

İKİNCİ YARI
48. dakika, İkinci 45 dakikada Messi oyunda Iniesta'nın yerine.
57. dakika, Atletico'nun 10 faulüne Barcelona 4 faulle yanıt verdi.60. dakika, Arda Turan iki rakibinden sıyrıldıktan sonra Diego Costa'ya aktardı pasını. Brezilyalı oyuncunun ceza sahası yayı üzerinden yerden yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti.
64. dakika %70 Pas Yüzdesi %87
69. dakika Organize gelişen Barcelona atağında sol kanatta topla buluşan Alba ortasını yaptı. Ceza sahası içersinde bir anda bomboş kalan Messi'nin kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

75. dakika Messi'nin vuruşunda top barajdan geri geldi.

79. dakika Sağ kanattan Juanfran'ın ortasında kafalardan seken topu penaltı noktası üzerinde önünde bulan Arda şık bir voleyle kaleye gönderdi ama Victor Valdes gole izin vermedi.
90. dakika VE KARŞILAŞMA 0-0'LIK EŞİTLİKLE SONA ERDİ!

















UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...