Uğur Boral: Puan farkını motive kaynağı olarak görmeliyiz

Uğur Boral: Puan farkını motive kaynağı olarak görmeliyiz

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Uğur Boral, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkını motive kaynağı olarak görmek zorunda olduklarını söyledi.

Devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya'da bulunan Beşiktaş'ta Uğur Boral basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Takımın kamp yaptığı otelde konuşan Uğur Boral, "Burada bir dizi testten geçtik. 2 gün oldu kampa başlayalı. Ortam çok iyi. İnşallah bu şekilde devam ettirerek iyi bir şekilde lige başlamak istiyoruz." dedi. Ligin ikinci yarısının tüm takımlar için zorlu geçeceğine inandığını belirten Uğur Boral, "Eşit seviyede gözüken takımlar arasında 12 puan fark var. Bunun psikolojik olarak sıkıntısını yaşıyoruz. Ama bunu aşağı çekecek güzümüz var. Bu farkın kapanması zor ama zoru başarmak istiyoruz. Bu puan farkını motive kaynağı olarak görmek zorundayız." diyerek sözlerini şöyle tamamladı: "Ben sakattım lige iyi başlayamadım. Sonrasında takıma girmek hayli zorlaştı. Benim mevkiimde birçok oyuncu denendi. Bunlar bizi etkiledi. Çok psikolojik savaşlar verdim kendi içimde. Ama kafa ve vücut olarak kendimi hazır tutum. Elazığspor maçında formayı tekrar giydim. Şimdi öz güveni daha çok olan bir Uğur Boral var. Herkesle aram iyi. İkinci yarı elimden geleni yaparak formayı bırakmayacağım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...