Windows Phone 8 kullanıcılarına müjde

Windows Phone 8 kullanıcılarına müjde

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un Windows Phone departmanının şefi Greg Sullivan, Windows Phone 8 kullanıcılarının en çok merak ettiği soruya açıklık getirdi.

Greg Sullivan, 2014'ün sonuna doğru çıkması planlanan Windows Phone 8.1 yükseltmesinin tüm Windows Phone 8 telefonlarını kapsayacağını duyurdu. Böylece, eski Android sürümlerinin yeni sürümlere yükselememesi gibi bir sorunla karşılaşacaklarından korkan Windwos Phone 8 kullanıcıları derin bir nefes almış oldu. Yeni yükseltme ile birlikte telefonların yeni yetenekler kazanması ve daha efektif çalışması bekleniyor. Bu da Windows Phone kulllanımını daha keyifli getirecek. Sullivan ayrıca, Windows Phone 8.1 yükleyecek olan telefonların sonraki güncellemeleri de alabilmeleri için plan yaptıklarını açıkladı. Yani Windows Phone 8 sahipleri sadece Windows Phone 8.1 yükseltmesini değil, sonraki güncellemeleri de, büyük ihtimalle alacak.(chip.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...