Daum: Batalla'yı kiralamayacağız

Daum: Batalla'yı kiralamayacağız

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Antalya kampında NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

İlk olarak sezonun ilk yarısını değerlendiren Daum, "Zorlu bir ilk yarı geçirdik. Son 8 maça bakarsak bizim için pozitifti. 2 galibiyet aldık ama kaybetmedik" dedi.
"Batalla'yı kiralamayacağız..."
Spor kamuoyunun gündemini uzun bir süre meşgul eden Batalla krizi hakkında da konuşan Alman teknik adam, "Arjantin basınında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Kesinlikle Batalla ile tartışma yaşamadım. Biz kensi ile konuştuk ve gitti. Bursaspor camiası Batalla'nın davranışını hak etmedi. Hiç anlamadığımız bir şekilde çekti gitti. Böyle bir futbolcu ile bir daha çalışmak istemiyorum. Batalla'ya bir sorunu olup olmadığını sordum. Fakat kendisi bana söylemek istemedi. Babamla ya da menajerim ile görüşebilirsin dedi. Bende onlarla görüştüm. Sonuç olarak görüşmede ayrılmak istediklerini söylediler ve gittiler. Batalla'yı kesinlikle kiralık olarak vermeyi düşünmüyoruz. Kendi istediği taktirde satılık gidebilir" şeklinde konuştu.
"FERNANDINHO TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ FORVETLERDEN BİRİ"
Devre arası transferde iyi oyuncular bulmanın zor olduğunu söyleyen Daum, "Biz de şu anda bunları yaşıyoruz. Ben transfer için gerekli isimleri yönetime verdim. Bana yönde çalışmalar devam ediyor. Fernandinho fiziksel olarak kuvvetli bir oyuncu. Kafa toplarındki hakimiyeti yüksek. Fernandinho Türkiye'deki en iyi forvetlerden biri. İzinden geldiği için belirli bir süreç geçirmesi lazım" şeklinde konuştu.
"SERDAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Serdar Aziz'in kendileri için çok değerli olduğunu belirten Daum, "Serdar gibi iyi futbolcuyu Mancini de Fatih Terim de takımında görmek ister. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Onu bırakmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
"BURSASPOR GİBİ BİR TAKIM AVRUPA KUPALARI'NDA OLMALI"
Kupa'daki grup maçlarının zamanlamasının yanlış olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Ziraat Türkiye Kupası'nın finansal açıdan bize bir getirisi yok. Aksine zorlukları var. 10 gün daha erken maç yapmaya başlıyoruz. Bizim hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmak, bu nedenle önümüzdeki 8 maçı almalıyız. Bursaspor gibi bir takımın kesinle Avrupa Kupaları'nda olması gerek" dedi. (Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...