Gül, 5 il'e daha gidip rekor kıracak

Gül, 5 il'e daha gidip rekor kıracak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Gül, 17 Aralık operasyonu sebebiyle ertelediği gezileri bu ay gerçekleştirerek 81 ili ziyaret etmiş olacak.

Kirli operasyon ve sonrasındaki gelişmeler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün il ziyaretlerinde rötarlara yol açtı. Görev süresi boyunca 76 ile giderek önemli bir rekora imza atan Cumhurbaşkanı Gül, aralık ayında Bartın, Zonguldak, Kütahya, Tekirdağ ve Kırklareli'ne de giderek bütün Türkiye'yi ziyaret etmiş olacaktı. Ancak 17 Aralık operasyonu sebebiyle yaşanan gelişmeler Gül'ün ziyaretlerini de olumsuz etkiledi. Cumhurbaşkanı Gül'ün yerel seçimleri dikkate alarak ziyaretlerini arka arkaya yapabileceği, bu ayın üçüncü ve dördüncü nbsp;haftalarında bu ziyaretlerin tamamlanabileceği öngörülüyor. Bu arada Gül, Denizli'ye 15, Aydın'a 13, Trabzon'a 28, Bitlis'e 25, Siirt'e 23, Tunceli'ye 19 yıl aradan sonra giden ilk cumhurbaşkanı olma sıfatını da elde etti.
Buket Güven/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...