2 bankaya silahlı saldırı

2 bankaya silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri

Malatya'da 2 ayrı banka şubesine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda her bankaya 6'şar adet kurşun sıkıldı. Saldırgan kısa sürede yakalandı.

Malatya 'da 2 ayrı banka şubesine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda her bankaya 6'şar adet kurşun sıkıldı. Saldırgan ise kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. nbsp;Olay, gece saat 02.50 sularında merkez Fuzuli Caddesinin girişinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen genç yaşlardaki saldırgan, önce bir bankanın şubesine 6 el tabanca ile camlarına ateş açarken, kısa bir süre sonra ise hemen bu bankanın karşısındaki bir başka bankanın şubesine yine 6 el ateş açtı. Silahlı saldırıda bankaların camları zarar gördü. Olaydan yaklaşık 20 dakika sonra saldırgan Fuzuli Caddesi Şeker Sokak üzerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan saldırganın sorgusu devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...