Cristian Baroni: Türk olmak isterim

Cristian Baroni: Türk olmak isterim

SPOR Haberleri

2009'dan bu yana Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı yıldız, 'Türk pasaportuna sahip olmak bana büyük gurur verir' dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni, Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında soruları cevaplandırdı. Takımdaki rekabet ortamının ekstra motivasyon sağladığını ve Fenerbahçe'yi başarıya taşıdığını söyleyen Cristian, "Şampiyon olmak için birbirimize kenetlendik" dedi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın her oyuncuyla ayrı ayrı ilgilendiğini belirten Cristian 8 puan önde olmanın üzerlerinde baskı oluşturup oluşturmayacağıyla ilgili bir soruya "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte olmak zaten bir baskı oluşturuyor. Bize baskıyı diğer takımlar değil, taraftarımızın beklentileri getirebilir. Her maça kazanmak için çıkıp işimizi yapacağız" dedi. 5 yıldır Türkiye'de olduğunu hatırlatan Brezilyalı oyuncu Türk vatandaşlığıyla ilgili olarak ise "Türk pasaportuna sahip olmak bana gurur verir. 5 yıldır Türkiye'deyim ve burada kendimi evimde hissediyorum. Böyle bir durum olursa mutlu olurum" ifadelerini kullandı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...