Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mahmet Uslu: 'Af değil adalet'

Mahmet Uslu: 'Af değil adalet'

SPOR Haberleri

Mahmut Uslu, "Birileri hâlâ UEFA'ya servis yapıyor. Biz af değil, adil yargılama istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin Belek'teki kampına gelen Uslu burada basın mensuplarıyla yaptığı sohbette İlhan Cavcav'la Lütfü Arıboğan'a sert tepki gösterirken ezeli rakiplerine ağır göndermeler yaptı. 3 Temmuz süreci, yeniden yargılanma ve UEFA'daki gelişmeleri de değerlendiren Uslu, şampiyonluktan emin olduğunu söylerken sözlerini hiç esirgemedi. İşte o sözler:
BU ÇOCUKLARA İNANIYORUZ
"Ben şahsen ilk yarıyı 11 puan farkla önde bitireceğimizi düşündüm ama buzlu saha ve diğer koşullar sebebiyle Karabükspor'a kaybedince 8 puanla bitirdik. Tabii ki bundan sonra puan farkı yokmuş gibi düşüneceğiz, inşallah şampiyon olacağız. Yalnız son günlerde bazı konuşmalar var. "Bize nasipse biz şampiyon oluruz" şeklinde! 3 Temmuz'dan beri yaşadığımız olayları herkes görüyor. İlk yıl elimizdeki oyuncuları satmak zorunda kaldık, bu sene ise Şampiyonlar Ligi'nden olduk. Şimdi çocuklarımıza inanıyoruz. Puan farkını koruyup, hatta artırıp şampiyon olmak istiyoruz. Deplasmandaki 4 maçı son dakikada aldık diye eleştiriliyoruz. Puan farkının nedeni bizim iyi olmamız, kimse başka bahane aramasın."
FARK 16 PUAN OLACAK
"Rakiplerin sorunları varmış, sıkıntıları varmış! Ben şaşırıyorum yani. Bizim bu yaşadıklarımızdan daha büyük bir problem olabilir mi? Başkan ve iki yöneticisi hapiste... Oradan 1.5 senede bu durumlara gelindi. O "Nasipse biz şampiyon oluruz" lafının altında acaba başka bir şey var mı diye insan düşünüyor. Bu tür konuşmalar ve medyanın bazı kısımlarının da bunları büyük göstererek "Evet 8 puan kapanabilir" algısı oluşturulması garip. Tabii ki kapanabilir. Biz nasıl açtıysak insanlar kapayabilir. Ama 16 puan olamaz mı yani? Biz öyle düşünüyoruz. 16 puan olacak inşallah. Ceza limitindeyiz taraftarlarımızın dikkatli olması lazım. Çünkü bizim 17 maçımız var. 9 deplasman 8 içeride; birini deplasman saymıyoruz zaten. Nasıl olsa inşallah orada da yeneceğiz Galatasaray'ı. İçerideki 8 maçımızda da ceza almamamız gerekiyor."
AF DEĞİL ADALET İSTİYORUZ
"Davayla ilgili bir sürü şey yazılıp çiziliyor. Biz de sizin gibiyiz. Tüm bu gelişmeleri medyadan öğreniyoruz. Avukatların müracaatları var. Benim tahminim yeniden yargılanmanın önünü açacaklar. Biz af istemiyoruz, adil yargılanma istiyoruz. Bunu da açık açık beyan ettik" nbsp;
CAVCAV'A SAKSI MI DÜŞTÜ?
"Yabancı konusunda tartışılacak bir şey yok. Bu kararı Fenerbahçe mi aldı? Hayır, kararı Kulüpler Birliği hep beraber oturup verdiler. Dediler ki, bu sene 6+0+4 seneye de 5+0+3. Ne oldu? Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavvav'ın kafasına saksı mı düştü ki bir anda bu konuşmaları yapıyor. Herhalde saksı düştü. Bizim buradaki duruşumuz belli."
UEFA'YA SERVİS YAPIYORLAR
"Yobo, Kadlec ve Holmen için teklifler var ama resmi bir başvuru olmadı. Beşiktaş'ın böyle bir talebi olduğunu zannetmiyorum. Diğeri ile ilgili zaten yorum yapmayız. Çünkü bize önemli girişimlerde bulundular 3 senedir. Hâlâ da devam ediyorlar. Bu saatten sonra onlarla ilişkimiz olamaz. Nasıl olsun. Şu anda onların CEO'su kim? Kimdir o? 3 Temmuz sürecinde TFF 2. Başkanı idi. Her çıkan yazı tercüme edilip UEFA'nın önüne konuyor..." nbsp;
M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...