Mancini'nin Fener'i zirveden indirme planı!

Mancini'nin Fener'i zirveden indirme planı!

SPOR Haberleri

'Derbiye hiç puan yitirmeden çıkmalıyız. İyi oyuncular istedikleri zaman kazanırlar. Takım taktiksel ve fiziksel olarak çok gelişti ama hâlâ yeterli değil'

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, GSTV'ye samimi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkı hatırlatarak, "Fenerbahçe derbisine kadar galibiyet serisiyle yakalamalıyız. Durumun farkındayız ve galip gelmek için zihinsel olarak hazır olmamız gerektiğini biliyoruz. İyi oyuncular kazanmak istedikleri zaman kazanırlar" dedi. Mancini, "Ocak'ta transfer piyasasında iyi oyuncular bulmak zor. Ama eminim takımımız için iyi isimleri kadromuza katacağız. Ajax maçı güzel oldu. Tüm oyuncularımıza şans verdik. Kazanmak güzeldi ama çok da önemli bir maç değildi. İbrahim Coşkun'un performansından memnunum. Emrecan'ı da beğeniyorum. Kaliteli oyuncular olduklarını söylemem lazım" ifadesini kullandı.
İtalyan teknik adam, yeni transfer Hajrovic için ise "Çok iyi bir oyuncu. Önemli olan yeni takımına ve çalıştığı yeni arkadaşlarına alışmasıdır. Bu kolay değil ve 3 gün kısa bir süre bunun için. Zamana ihtiyacı var. Izet'in gelecek için iyi bir yatırım olacağını düşünüyorum" vurgusunu yaptı. Mancini, "Geride kalan 3 ayda fiziksel ve taktiksel olarak çok geliştik. Bence hâlâ yeterli değil" diye konuştu. Galatasaray'ın teknik patronu, "G.Saray'ı bırakacak" iddialarına ise "Ben burada ve mutluyum. Futbolda hiçbir zaman asla olmaz denemez. Ama tekrarlıyorum Galatasaray'da mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...