Beşiktaş'tan Ronaldinho'yu unutturacak transferler!

Beşiktaş'tan Ronaldinho'yu unutturacak transferler!

SPOR Haberleri

Ronaldinho transferinde istediğini alamayan Beşiktaş, taraftara bunu unutturmak için harekete geçti. İşte o isimler...

Beşiktaş, hücum hattına Ola Toivonen, savunmaya da John Heitinga'yı alıp şov yapmak istiyor. Beşiktaş'ta uzun uğraşlara rağmen gerçekleşmeyen Ronaldinho transferi sonrası, yönetim taraftarı heyecanlandıracak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Hücuma yönelik bir futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim bir süredir girişimlerini sürdürdüğü İsveçli Ola Toivonen için çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. Hem forvet hem de orta sahada oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, 1.92 boyuyla da kafa toplarında rakip savunmaların korkulu rüyası oluyor. Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini PSV ile yenilememesi ve kulübünün de kendisini göndermek istemesi Beşiktaş'ın elini bu transferde güçlü hale getirdi. İlk etapta oyuncuyu kiralamak isteyen Kartal, olumsuz bir yanıt aldığı takdirde yüksek olmayan bir bonservis bedeliyle Toivonen'i İstanbul'a getirecek. Bu transferde olası bir pürüz çıkması halinde de rota Manchester City'nin genç oyuncusu John Guidetti'ye dönecek. 21 yaşındaki golcü futbolcu için bir süre önce başlatılan görüşmeler yeniden hayata geçirilecek. Ancak yönetimin tek bombası bununla da sınırlı kalmayacak. Hücum hattından sonra savunmaya da takviye yapılacak.
Lescott İngiltere'den ayrılmıyor
Bilic'in çok istediği Hajduk Split'li Mario Maloca konusunda bonservis bedeli probleminin bir türlü aşılamaması, Jolenon Lescott'ın da İngiltere'den ayrılmak istememesi üzerine Kartal, bir süre önce rotanın döndüğü John Heitinga için tüm imkanları seferber edecek. Bu sezon Everton'da hiç forma şansı bulamayan ve Dünya Kupası'nda forma giymek için sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bilinen Hollandalı'nın bu durumu da avantaja çevrilmeye çalışılacak. Öte yandan Haziran'da İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Heitinga'nın takımdan ayrılmasına hocası Roberto Martinez de onay verdi. Böylece 30 yaşındaki futbolcunun da bu ay sonunda takımından bonservisini bedelsiz alması gündemde. Bunun gerçekleşmesi halinde de Beşiktaş bu transferi bedelsiz noktalayacak. (FANATİK)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...