Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncu arabesk albüm çıkartıyor

Ünlü oyuncu arabesk albüm çıkartıyor

MAGAZİN Haberleri

'Sürahi Nine' ve 'Kakılmış' gibi tiplemelerle efsaneleşen Yasemin Yalçın albüm çıkarıyor. Oyuncu, 70'li yılların hit arabesk şarkılarını yorumlayacak.

Yasemin Yalçın hayranlarını şaşırtacak. Uzun süredir ekranlardan uzak duran usta oyuncu, arabesk müzik söyleyecek. Yalçın, 2009 yılında Suzan Kardeş'in 'Makyaj Odası Şarkıları' albümünde seslendirdiği 'Taht Kurmuşsun Kalbime' adlı şarkıdaki performansıyla müzik otoritelerinden tam not almıştı. Usta oyuncu yıllar sonra Çimen's müzik şirketi adına Mazlum Çimen'den gelen teklife 'Hayır' diyemedi. nbsp;
ŞUBAT SONUNDA MÜZİK MARKETLERDE
İlk albümü için çalışmalara hız veren sanatçı, 1968 ila 70'li yıllara damgasını vuran ve en çok istek alan eserleri albümünde toplayacak. 10 şarkıdan oluşan bir çalışmaya imza atacak olan Yalçın, şubat ayının sonlarına doğru albümü çıkarmayı planlıyor. Sanatçı önümüzdeki günlerde de kayıtlar için stüdyoya girecek. nbsp;
KLİPTE KILIKTAN KILIĞA GİRECEK
Yasemin Yalçın, 'Yasemince' adlı programıyla fenomene dönüşmüştü. Radikal kararla müziğe adım atan sanatçının, albümüyle ilgili diğer ilginç gelişme ise Yalçın'ın imajı üzerinde olacak. Oyunculuğunu konuşturacak tiyatrocu, kliplerinde eserlerini seslendirdiği sanatçıların kimliğine bürünecek.(akşam)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...