Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yekta Kurtuluş, Trabzonspor'a doğru

/ Kaynak: DHA
Yekta Kurtuluş, Trabzonspor'a doğru

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, Yekta Kurtuluş'la her konuda anlaştı, transferin gerçekleşmesi için Galatasaray'la temasların sürdüğü bildirildi.

Trabzonspor, orta sahayı ise yerli oyuncularla güçlendirmeyi planlayan teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda Galatasaray'da sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş ile temasa geçti. Galatasaray'a resmi teklif yapan bordo mavililer, Yekta'yla anlaştı. Galatasaray'dan Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferlerinden kalan alacağı olan Trabzonspor, bu parayla Yekta transferini sonlandırmak istiyor. Ancak Galatasaray kulübünün ekstra para talep ettiği ve görüşmelerin bu nedenle sonuçlanamadığı belirtildi. nbsp;Yabancı forvet arayışlarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor, üzerinde durduğu Mame Diouf, Guidetti ve Maxi Lopez ile de görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili kulübün bu 3 futbolcudan birini kadroya katmak istediği öğrenildi.
SABAH ÇALIŞMASINDA ŞUT ANTRENMANI
Turkish Airlines Antalya Cup müsabakasında dün akşam Hollanda takımı Ajax'ı penaltı atışlarıyla mağlup ederek üçüncülüğü elde eden Trabzonspor, Antalya kampındaki hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Adrian, Onur, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Gökhan Alsan, Olcan, Emre Güral, Kadir Keleş, Abdülkadir ve Zokora katılmadı.
Diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından şut antrenmanı gerçekleştirdi. Antrenmana eşinin doğum yapacak olması nedeniyle kamptan ayrılacak olan kaleci Fatih Öztürk katılmadı.
MALOUDA DÖNÜYOR
Trabzonspor'da Henrique'nin de kampa katılmasının ardından tek eksik olarak dikkat çeken Florent Malouda'nın yarın kampa katılacağı açıklandı. Futbolcunun ailevi nedenlerden dolayı geç kaldığı ve geldiğinde teknik heyetin izniyle basın toplantısı düzenleyerek, özür dileyeceği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...