THY uçağında şüpheli 'tablet'

THY uçağında şüpheli 'tablet'

GÜNDEM Haberleri

Sahipsiz bir tablet bilgisayar nedeniyle Fas'a zorunlu iniş yapan THY'nin tarifeli uçağı, yapılan aramanın ardından Sao Paoulo'ya hareket etti.

İstanbul-Sao Paulo seferini yaparken bir koltuğunda sahibi bilinmeyen tablet bilgisayar bulunması nedeniyle Fas'a zorunlu iniş yapan THY 'nin tarifeli uçağı, yapılan aramanın ardından Sao Paoulo'ya hareket etti. İstanbul-Sao Paulo seferini yaparken bir koltuğunda sahibi bilinmeyen tablet bilgisayar bulunması nedeniyle Fas'a zorunlu iniş yapan THY'nin tarifeli uçağındaki güvenlik kontrollerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmadı. Atatürk Havalimanı'ndan Brezilya'nın Sao Paulo şehrine gitmek üzere havalandıktan sonra bir koltuğunda, sahipsiz bir tablet bilgisayar bulunmasının ardından Kazablanka Havalimanı'na inen uçakta detaylı güvenlik kontrolleri yapıldı. Kontrollerde, uçakta herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi. Kontrollerin ardından uçak, yerel saatle 15.30'da 229 yolcusuyla Sao Paoulo'ya hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...