- Profesörün Interpol tarafından arandığı ortaya çıktı
10 dakika önce

KKTC’de üniversite bölüm başkanı profesörün Interpol tarafından arandığı ortaya çıktı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) bir üniversitede bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman’ın Interpol tarafından “cinsel saldırı” ve “öldürmeye teşebbüs” suçlarından arandığı ortaya çıktı.
 - Lüks villada dehşet!
49 dakika önce

Lüks villada dehşet! Biri alevlerin içinden çıktı, diğeri cansız bulundu

Bursa'da lüks bir villada çıkan yangından bahçıvan Ali Vurgun, yaralı olarak kurtuldu. Bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndüren ekipler bodrum katta bir ceset buldu. Vücudundaki yanıklar nedeniyle kimliği belirlenemeyen cesedin yangından mı yoksa cinayetten mi öldüğü araştırılacak. 
 - Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü
51 dakika önce

Muhtar adayından görülmemiş vaat: Seçilirsem 5 kişiyi umreye götüreceğim

Sivas Mevlana Mahallesi muhtar adayı Burak Zakir Baş, seçilmesi halinde 5 kişiyi umreye göndereceği vaadinde bulundu.
 - Kedi Eros davasında 2 yıllık cezaya savcılıktan itiraz
1 saat 23 dakika önce

Vahşice katledilen kedi Eros davasında yeni gelişme: Savcılık 'ceza az' diyerek itiraz etti

Savcılık, İstanbul Başakşehir'de bir sitenin asansöründe 'Eros' isimli kediyi işkence ederek katleden sanık İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezasını az bularak karara itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, 'canavarca hisle', 'hunharca eziyet çektirerek', 'yoğun kast altında işlenen' eyleme yönelik üst hadden ceza verilmemesi durumunda hangi daha vahim eylem ve hadiseye bu miktar ceza verileceğinin de anlaşılamadığına dikkati çekildi.
 - Ehliyetsiz sürücü, 2 çocuğu ezdi
1 saat 31 dakika önce

Ehliyetsiz sürücü, 2 çocuğu ezdi

Küçükçekmece’de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkınca önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan iki çocuk hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - İsrail ordusu Suriye'yi vurdu!
1 saat 58 dakika önce

İsrail ordusu Halep'i vurdu: 38 ölü

İsrail gece saatlerinde Suriye’nin Halep kentinin kırsalını vurdu. Saldırıda aralarında sivillerin de bulunduğu 38 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 
 - MİT Başkanı, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle görüşecek
2 saat 10 dakika önce

MİT Başkanı İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle görüşecek

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, bugün ABD Temsilciler Meclisi üyeleri ile bir ara gelecek. Görüşmede; ikili ilişkiler, Ukrayna ve Gazze savaşları, DEAŞ ve PKK ile mücadele ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta gerçekleştireceği ABD ziyaretine ilişkin konular ele alınacak.
 - Bağımsız adayın vaatlerini duyan önce şaşırıyor sonra...
2 saat 31 dakika önce

Makam aracı bisikleti: Bağımsız adayın vaatlerini duyan önce şaşırıyor sonra alkışlıyor

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere son 2 kala Bursa'nın İznik ilçesindeki bağımsız aday Harun Doğru'nun ilginç vaatleri dikkat çekiyor. 'Makam aracım' dediği bisikletiyle kahve kahve dolaşarak oy isteyen Harun Doğru'nun en büyük hedefi ise 'insanların gönül bahçesine girip çiçek açtırmak.'
 - Kin cinayetinin sebebi, "Küçük Emrah ve Sefil Bilo" çıktı
2 saat 48 dakika önce

Oğlunu bulamadığı için babasını vurmuştu: Kin cinayetinin sebebi, "Küçük Emrah ve Sefil Bilo" çıktı

Beyoğlu'nda pazar yerinde Salih Aka'yı öldüren katil zanlısı, Aka'nın ve oğlunun kendisini "Sefil Bilo, Küçük Emrah" diyerek aşağıladıkları için vurduğunu söyledi. Amacının oğul Fırat'ı vurmak olduğunu söyleyen zanlı onu bulamadığı için yaşlı adamı vurduğunu itiraf etti. 
 - 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber yok
2 saat 53 dakika önce

19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber yok

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer sırra kadem bastı. İsmail Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir başka gençle gezerken görüldüğü o günden sonra Suriyeli gence de ulaşılamadığı öğrenildi. 
 - 6 katlı bina, iş makinesinin darbesiyle böyle yerle bir oldu
2 saat 54 dakika önce

6 katlı bina, iş makinesinin darbesiyle böyle yerle bir oldu

 Hatay’ın Antakya ilçesinde 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle yerle bir oldu, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Kurum, DEM Parti seçmenine seslendi
3 saat 4 dakika önce

Murat Kurum, DEM Parti seçmenine seslendi: 16 milyona eşit hizmet götüreceğiz

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, dün akşam katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. DEM Parti seçmenine mesajı sorulan Kurum, "Biz 16 milyon İstanbul'un oyuna talibiz ve 16 milyona eşit hizmet götüreceğiz, bu anlayışla çalışacağız. Onlar orada hangi uzlaşı adı altında iş yürütürse yürütsün seçmenin de bir feraseti, bir kararı var." dedi.
 - Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
3 saat 15 dakika önce

Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Baykar'da Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'u ağırladı.
 - 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu
3 saat 25 dakika önce

Sahte linklerle dolandırıyorlardı: 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu

Bilinen siteleri kopyalayarak ilan veren ve sahte hukuk bürosundan uzlaştırmacı olarak arayıp para talep eden organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda 180 milyon liralık haksız kazanç elde eden 20 şüpheli yakalandı, çok sayıda materyal ele geçirildi. 
 - İzmir'de 'çocuğa taciz' iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı
3 saat 54 dakika önce

İzmir'de 'çocuğa taciz' iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiasıyla aranan şüpheli Bayraklı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı.
 - Zehir evine operasyon! Her odasında ayrı mekanizma çıktı
4 saat 1 dakika önce

Zehir evine operasyon! Her odasında ayrı mekanizma çıktı

İzmirde ihbar üzerine bir eve gerçekleştirilen operasyonda ekipler bile hayrete düştü. Neredeyse her odasında uyuşturucu üretimi yapılan evde tam 112 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
 - 20 ilde 70 şüpheli yakalandı: FETÖ'ye 'Kıskaç'
4 saat 34 dakika önce

20 ilde 70 şüpheli yakalandı: FETÖ'ye 'Kıskaç'

FETÖ'ye son bir hafta içinde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında 20 ilde 70 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerin ByLock kullanıcısı olduğunu ve örgütün hücre evlerinde kaldıklarını söyledi. 
 - İftar vaktinde çıktı, sarı ışık saçtı!
4 saat 57 dakika önce

İftar vaktinde çıktı, sarı ışık saçtı! Hakkari semalarında gizemli cisim

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde beliren gizemli ışık hüzmesi görenleri şaşırttı. Dikey şekilde duran ve sarı ışık yayın cisim bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Baisaov ve Rakhishov İstanbul'da kıskıvrak!
5 saat 9 dakika önce

Kırmızı bültenle aranan Baisaov ve Rakhishov İstanbul'da yakalandı

İnterpol tarafından 'yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık' suçundan kırmızı bültenle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' operasyonunda kıskıvrak yakalandı.
 - Şemsiyesiz çıkmayın, sağanak geliyor
5 saat 50 dakika önce

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Şemsiyesiz çıkmayın, sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 29 Mart Cuma hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile Antalya, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin sağanak bekleniyor. Güney Ege ve Batı Akdeniz'de ise toz taşınımı alarmı verildi. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...
 - İstanbul'da korkutan fabrika yangını
6 saat önce

Küçükçekmece'de korkutan fabrika yangını! Dumanlar birçok ilçeden görüldü

Küçükçekmece'de bulunan bir fabrikada sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Yükselen dumanlar birçok ilçeden görülürken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sona Git