Annenin isteği oldu, hırsız oğlu tutuklandı

Annenin isteği oldu, hırsız oğlu tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Konya'da hırsızlık yapan oğlu annenin hırsızlık yapan oğluna tepki göstererek tutuklanmasını isteyen annenin isteği oldu.

Konya 'da hırsızlık yapan oğlu na tepki göstererek tutuklanmasını isteyen annenin isteği oldu. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanırken annesi, oğluna devletin sahip çıkarak tedavi ettirmesini istedi. Olay, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde meydana gelmişti. İddiaya göre, Komşularının evine girerek 2 televizyon çalan A.Ö.(17), Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsız Büro Amirliği ekipleri tarafından çalıntı mallarla suç üstü yakalanmıştı. Çalıntı mallarla yakalanan oğluna tepki gösteren anne, tutuklanmasını istemişti. Daha öncede 7 olaya karışan şüpheli A.Ö. 2 ayrı hırsızlık suçundan dolayı adliyeye sevk edildi. Mahkeme heyeti şüpheli A.Ö'yü tutuklayarak cezaevine gönderdi.

5 çocuk annesi Hanife G., madde bağımlısı ve hırsızlık şüphelisi oğlunun neden tutuklanmasını istediğini anlattı. Kocasını 1 yıl önce kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettiğini belirten anne," Eşimin ölümünden sonra oğlum uyuşturucu bağımlısı oldu. Eroin kullanıyor, komşulara zarar veriyor. Girmedik ev bırakmadı. Ben 5 çocuğa bakıyorum, hiç bir gelirim yok. Oğlumu bir gün bir yerde vururlar öldürürler diye korkuyorum. Öyle bir durum olursa vicdan azabı çekerim. Bu yüzden cezaevinde yatmasını istiyorum, cezaevinde olursa güvencem olur, en azında gider orada görürüm. Babasından sonra çocuğumun ateşiyle de yanmak istemem. Devletten ricam oğlumun tedavisini yaptırsın. Benim maddi durumum yok, biraz yardım edilmesini istiyorum. Evimde elektrik, su yok. Karanlıkta oturuyorum devletten 2 ayda 500 lira dulluk maaşı alıyorum, aylık 200 lira kira veriyorum. Çocuklarımı da okutmaya çalışıyorum ama yetmiyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...