Beşiktaş'tan Lescott transferi hakkında flaş açıklama

Beşiktaş'tan Lescott transferi hakkında flaş açıklama

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Manchester City forması giyen Joleon Lescott defterinin kendileri için kapanmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Manchester City forması giyen Joleon Lescott defterinin kendileri için kapanmadığını söyledi. Ara transfer döneminde futbol takımı nbsp; kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü Yönetim nbsp; Kurulu, yabancı transferiyle ilgili politikasını netleştirdi. Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal nbsp; Torunoğulları, Manchester City forması giyen nbsp; Joleon Lescott defterinin kendileri için kapanmadığını söyledi.

İngiliz futbolcuyu kadrolarına dahil etmek için çalışmaların sürdüğünü nbsp; kaydeden Torunoğulları, "Yabancı basında, Manchester City Teknik Direktörü nbsp; Pellegrini'nin ağzından, oyuncuyu bırakmayacaklarına dair haberler çıktı. Fakat o nbsp; haberler gerçeği yansıtmıyor. Beşiktaş transfer komitesi olarak Lescott'a ilgimiz devam ediyor. Ara transfer döneminde sadece bir yabancı oyuncu alacağız ve söz nbsp; konusu oyuncu bir savunmacı olacak. Lescott hala birinci önceliğimiz. Kulübüyle nbsp; olan görüşmeler devam ediyor ve kendilerinden haber bekliyoruz. Önümüzdeki hafta nbsp; konuyu netleştirmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.

"Lescott olmazsa Heitinga"
Lescott'ın alternatifinin ise şu an Everton forması giyen Heitinga nbsp; olduğunun altını çizen Erdal Torunoğulları, "Her sonucu düşünerek tabii ki nbsp; alternatif bakıyoruz. Lescott için şansımız çok yüksek ama kendisine imza nbsp; attıramazsak, Heitinga en güçlü ikinci adaydır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile adı anılan, PSV Eindhoven'ın tecrübeli futbolcusu nbsp; Toivonen konusuna da açıklık getiren Torunoğulları, İsveçli milli futbolcunun nbsp; kesinlikle Beşiktaş'ın gündeminde olmadığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...