Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilal Erdoğan sevgi gösterilerine böyle karşılık verdi - İZLE

Bilal Erdoğan sevgi gösterilerine böyle karşılık verdi - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.Bilal Erdoğan sevgi gösterilerini gülümseyerek izledi.

Yaklaşık 1,5 saat şantiyede kalan Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşların sevgi gösterileri üzerine araçtan indi. Ellerinde Türk Bayrağı taşıyan vatandaşlar sık sık "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları atarak Başbakan Erdoğan'ı alkışladı. Başbakan Erdoğan yaşlı bir kadının elini öptü. Vatandaşlarla konuşan Başbakan Erdoğan, vatandaşların Mevlid Kandili'ni kutladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunurken izdiham da yaşandı. Başbakan Erdoğan'a, oğlu BilalErdoğan da eşlik etti. Babasının makam aracında yer alan Bilal Erdoğan da dışarı çıkarak sevgi gösterilerini izledi. Bilal Erdoğan'ın sevgi gösterilerini gülümseyerek izlediği görüldü. Bilal Erdoğan kendisine seslenen vatandaşlara da karşılık verdi. Başbakan Erdoğan oğlu Bilal Erdoğan ile makam aracına binerek Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...