Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HP'de hedef Android telefon

HP'de hedef Android telefon

TEKNOLOJİ Haberleri

Android tarafında duyurduğu tablet modelleriyle mobil dünyasına yeniden giriş yapan HP'nin bu defa hedefinde akıllı telefonlar var.

nbsp;Şirketin ilk aşamada 200 dolar bandında giriş seviyesinde konumlandırılan modeller sunacağı aslında geçtiğimiz yılın ikinci yarısından beri dillendirilen bir gelişme. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan HP yetkilileri telefon için bir yıldan fazla süredir geliştirme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. 2014'ün ilk yarısında tanıtımı beklenen model 5.5-inç boyutunda ve 720p çözünürlüklü ekrana sahip olacak. İlk aşamada büyük ekranlı telefonlar kategorisini hedef alması beklenen HP'nin 6-inç seviyesinde bir telefon hazırladığı da gelen bilgiler arasında. 6-7 yıl öncesine kadar Windows Mobile işletim sistemine sahip iddialı akıllı telefon çözümleriyle sektörde yer alan HP, sürpriz bir kararla pazardan çekildiğini açıklamış ve daha sonra WebOS ve Palm'in satın alınması hamleleri şirkete zarardan başka bir şey getirmemişti. Android işletim sistemine sahip bütçe dostu telefonların ise dünya genelinde satışa sunulması durumunda kayda değer satışlar gerçekleştirmesi bekleniyor. (TeknolojiOku)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...