Burak Yılmaz'dan Mancini ve Terim yorumu

Burak Yılmaz'dan Mancini ve Terim yorumu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, katıldığı bit televizyon programında Mancini ile Terim hakkında düşüncelerini söyledi

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, Kanaltürk'te katıldığı 'Muhabbet Olsun' programında "Roberto Mancini ile Fatih Terim'i kıyaslar mısın?" sorusuna, "Mancini taktiğe ve stratejiye, Terim galibiyete odaklanıyor. Terim, duygularına göre, Mancini mantığına göre hareket ediyor. İkisinin özellikleri farklı. İkisiyle de çalıştığım için gurur duyuyorum" yanıtını verdi. Gol Kralı, ayrıca Mancini'ye övgü yağdırdı: "Mancini, klas ve özel biri. Hayatında birçok şeyi kazanmasına rağmen hala başarıya aç. Bize de o başarıyı yaşatmak için elinden geleni yapan biri. Kendi egosu sıfır olmasına rağmen takım üzerine bunu yüzde 100 yansıtan, takıma yapılan yanlışın affedilmez olduğunu hissettiren biri."


FENER'E SAYGI DUYUYORUZ AMA...
Sekiz puan farkla lider olan F.Bahçe'ye saygı duyduklarını söyleyen Burak, şöyle devam etti: "İkinci devre lig yeniden başlayacak. F.Bahçe ile sahamızda oynayacağız. 17 hafta daha var. Sekiz puan kapanmayacak bir fark değil. Geçmişte bunun örnekleri yaşandı. Yeter ki taraftarımız bizimle olsun."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...