Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan Yekta hamlesi

Trabzonspor'dan Yekta hamlesi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Galatasaray'da forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncu ile anlaştı.

Galatasaray'da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Trabzonsporlu olmak üzere. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda tecrübeli futbolcu ile temaslara başlayan ve sarı-kırmızılı kulübe resmi teklif yapan Trabzonspor, oyuncuyla anlaştı. Galatasaray'dan Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferlerinden alacağı olan bordo-mavili yönetim, bu parayla Yekta transferini sonlandırmak istiyor. Ancak Galatasaray kulübünün ekstra para talep ettiği ve görüşmelerin bu nedenle sekteye uğradığı belirtildi. Yekta'nın dünkü G.Saray idmanında yaptığı ortaya kimse dokunamayınca esprili bir şekilde "Ben şimdi Trabzon'a gitmeyeyim de ne yapayım!" demesi de dikkat çekti. Yekta'nın, Trabzonspor'a transferinin birkaç gün içinde tamamlanması bekleniyor. Öte yandan Bordo-Mavililer, yılan hikayesine dönen ve bir çok ismin gündeme geldiği forvet transferinde Hannover'in siyahi golcüsü Diouf için tüm girişimlerinden 3 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim olmaması nedeniyle istediği sonucu alamamıştı. Trabzonspor yönetiminin taraftan Manchester City'in İsveçli golcüsü Guidetti'yi yeniden gündeme aldığı öğrenildi.
Tek idman yaptılar
Turkish Airlines Antalya Cup maçında önceki akşam Ajax'ı penaltı atışlarıyla mağlup ederek üçüncülüğü elde eden Trabzonspor, Antalya kampındaki hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo-mavililerde Henrique'nin de kampa katılmasının ardından tek eksik olarak dikkat çeken Florent Malouda'nın bugün takıma dahil olacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...