Fernandes taraftarla barıştı!

Fernandes taraftarla barıştı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta sözleşme yenilemedeki tutumu ve performansı nedeniyle hedef isim haline gelen Fernandes, Mönchengladbach maçı öncesi taraftarlarla barıştı.

Ligin ikinci yarısı için Antalya'da kampa giren Beşiktaş' ta, Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya gelmeden önce, Mardan Stadı'nda Fernandes ile taraftar barıştı. Isınmak için sahaya çıkan Portekizli futbolcuyu tezahüratlarla tribünleri çağıran siyah - beyazlı taraftarlar uzun süre Fernandes'e sevgi gösterisinde bulundular. Taraftarın tezahüratlarına elini kalbine götürerek karşılık veren Fernandes daha sonra takımın ısınma hareketlerine katıldı. Öte yandan siyah - beyazlı taraftarlar, Brezilyalı olduğu için Motta'ya, Ronaldinho'nun nerede olduğunu sordular. Taraftarın ısrarlı soruları karşısında Motta ise iki elini yana doğru açarak adeta "Ben nereden bileyim" dercesine taraftara yanıt verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...