Fenerbahçe, 2. Lig ekibi Alanya'ya boyun eğdi

Fenerbahçe, 2. Lig ekibi Alanya'ya boyun eğdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe devre arası kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig ekibi Alanya'ya boyun eğdi.

Süper Lig'de sezonun ilk yarısını açık ara farkla lider bitiren Fenerbahçe, devre arası kampında oynadığı ilk hazırlık maçında beklemediği bir mağlubiyet aldı: 1-2. Spor Toto 2. Lig takımı Alanyaspor'a konuk olan sarı-lacivertliler sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkarken, karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi. Her iki takım da iki net pozisyon bulurken kaleciler başarılı kurtarışlarla gole engel oldu. Ancak, 45+1'de Mert'in yaptığı hatayı Gökhan Kaba affetmedi: 1-0. Soyunma odasına mağlup giren Fenerbahçe ikinci yarıya tam 8 değişiklikle çıktı. Ersun Yanal sahaya aslarını sürdü ama golü bulan yine Alanya oldu. 48'de Aydın, Mert'i avladı: 2-0. Fenerbahçe, 57'de Alper Potuk ile umutlandı ama geride kalan dakikalarda gol gelmeyince gülen Alanya oldu.

nbsp;Fenerbahçe, 2. Lig ekibi Alanya'ya boyun eğdi

Alanya'da Fener çoşkusu
Tam 7 yıl aradan sonra ilk defa Alanya'ya gelen F.Bahçe'ye bu ilçede büyük sevgi gösterileri yapıldı. Taraftarlar futbolcuları bağırlarına basarken stadın çok büyük bir kısmında Fenerbahçeli taraftarlar yer aldı.



Topal ve Cristian'a ödül
Mehmet Topal ve Cristian Baroni, Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçından önce ödül aldılar. Haliç Üniversitesi'nin belirlediği yılın yabancı futbolcusu ödülü Cristian'a giderken, Mehmet Topal da yılın yerli futbolcusu seçildi.



Müftüoğlu'NDAN jÜbile
Türkiye'de uzun süre üst seviyede hakemlik yapan Kuddusi Müftüoğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen hakem seminerinde mesleğini bıraktığını açıklamıştı. Kuddusi Müftüoğlu, Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan maçta jübile yaparken, kendisine bir de plaket verildi.



CRİSTİAN SÖZLEŞMESİNİ 1 YIL UZATTI
Baroni ailesi İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi çok seviyor. Geçtiğimiz günlerde Türk pasaportuna sahip olmayı çok istediğini açıklayan Cristian'ın, Fenerbahçe'yle sözleşme yenilediği ortaya çıktı. Yöneticilerden gelen teklifi kabul eden sambacı, 2014'te bitecek olan sözleşmesini 2015'e uzattı. nbsp;


Yıldırım: Açık ara olur
Fenerbahçe'de beklenen Aziz Yıldırım-Ersun Yanal buluşması dün gerçekleşti. Sabah kahvaltısından sonra yapılan toplantıda oyuncuların durumuyla ilgili bilgi alan Yıldırım, Yanal'a, "Takım iyi gidiyor. Ligde açık ara fark yaptık. Her şey yolunda görünüyor. Ama yine de başkan olarak sormak zorundayım. Herhangi bir ihtiyacınız var mı? Transfer istiyor musunuz?" dedi. Başkanın her zamanki samimi yaklaşımından memnun olan Yanal ise transfer istemediğini bir kez daha dile getirerek, "Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz. Takviyeye ihtiyacımız yok. Bu takım şampiyonluğa ulaşacak. Hatta arayı daha da açarak kupayı kucaklayacağız" sözleriyle başkana garanti verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...