Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın fiyatları bir ayın zirvesinde

Altın fiyatları bir ayın zirvesinde

Ekonomi Haberleri

ABD istihdam verilerinin zayıf gelmesiyle 1254 dolara kadar çıkan altın fiyatları, son bir ayın en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Zayıf gelen ABD istihdam verileri nin ardından yükselişe geçen altın bir ayın en yüksek seviyesini gördü. Spot altın haftaya kazançlı başladı. Cuma günü ABD'de tarım dışı istihdamın beklentilerin çok altında kalmasıyla yükselişe geçen altın bugünün erken saatlerinde 1254 dolara kadar çıkarak son bir ayın en yüksek seviyesini gördü. Gördüğü yüksek seviyeden gelen satışlarla altın 1250 dolara geriledi. Phillip Futures'tan Joyce Liu, fiyatların 1267 dolara kadar çıkabileceğini söyledi. Liu, "ABD'de bilanço sezonu olduğu için gelebilecek kötü bilançolar bazı fonların altına yönelmesine neden olabilir" dedi.

İstanbul serbest piyasada dolar 2,1670, euro 2,9610 liradan haftaya başladı. nbsp;Kapalıçarşı'da 2,1640 liradan alınan dolar 2,1670 liradan, 2,9580 liradan alınan euro 2,9610 lira satılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...