Roberto Carlos'tan ıssız ada sorusuna ilginç cevap...

Roberto Carlos'tan ıssız ada sorusuna ilginç cevap...

SPOR Haberleri

Roberto Carlos Türkiye Gazetesi'nden Hasan Sarıçiçek'e verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

Antalya'da yazdan kalma bir gün. Basına yasak konulduğu gün biz Sivasspor kampında, futbolun efsane ismi kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Roberto Carlos ile Serano Otel'de sohbetteyiz. nbsp;Ama ne sohbet? Hem de ateşli grip sebebiyle yoğun serum tedavisinin hemen sonrasında. Beş dakika diye başlayan röportaj tam bir saatlik koyu ve samimi sohbete dönüyor. Başkan Mecnun Odyakmaz'ın misafirleri olmasa Carlos'un bitireceği de yoktu, keyifle okuyacağınız bu röportajı. Tercüman Melih Biçer'e ve Carlos'un yardımcısı Yunus Kaya'ya katkıları için teşekkür ediyorum. Carlos'un gözüyle hem saha içi hem de saha dışını konuşmak ayrı bir keyif. İşte o bir saatlik röportajdan öne çıkanlar:


'Brezilya Trabzon gibi'"Brezilya'da teknik adamlık da futbolculuk da zor. Dünya şampiyonu olur, eleştirilirsiniz. Çünkü ülkede 200 milyon teknik direktör var, tıpkı Trabzon gibi herkes futbolu çok iyi bilir!"


'En ateşli rekabet Arjantin-Brezilya'
"Rekabet; futbolun vitesidir, derbiler de bunun göstergesi. Ama rekabetin en ateşlisi ne Fenerbahçe-Galatasaray, ne İnter-Milan ne de El Clasio'da yaşanır. En ateşli rekabet Brezilya ile Arjantin arasındadır."


'Issız bir adada olsam...'
"Çok evliliğe karşıyım ama eğer ıssız bir ada ya da asansörde kalacak olsam yanımda Angelina Jolie'nin olmasını isterdim. Çünkü çok güzel ve hoş bir kadın. Biraz hayranıyım." nbsp;


'Terörün kökünü kazımak isterdim'
"Elimde sihirli bir güç olsa ve bir günlüğüne görünmez adam olsam futbolda şiddetin, dünyada da terörün kökünü kazırdım. İkisinin de beslendiği ortak nokta; kötü niyet."


'Benim hayatım adeta bir film'
"Eğer, bir filmde başrol oynayacak olsam bu kesinlikle hayatımın draması olurdu. Sıfırdan başlayıp başarıya giden çileli yolun sancıları, umutları, inançları, azmi, sevinç ve gururu."


'Para büyük nbsp;ihtiyaçtır ama…'
"Şan, şöhret, para, güç ve otorite; kazanımı zor, avuçta tutması ateş gibi yakıcı olan şeyler. Ne onlardan tamamen vazgeçebilir ne de onsuz bir hayat kurabilirsiniz. Özellikle para, ihtiyaçtır."


RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...