ABD'de yolcu uçağı yanlış havaalanına indi

/ Kaynak: AA
ABD'de yolcu uçağı yanlış havaalanına indi

DÜNYA Haberleri  / AA

Chicago'dan havalanan yolcu uçağı, inmesi gereken Branson Havaalanı yerine yaklaşık 11 kilometre mesafedeki Taney County Havaalanı'na indi.

ABD'nin Chicago kentinden havalanan yolcu uçağı, inmesi gereken Branson Havaalanı yerine yaklaşık 11 kilometre mesafedeki Taney County Havaalanı'na indi. Federal Havacılık İdaresi (FAA) yetkililerine göre, 124 yolcusu ve 5 mürettebatı ile Chicago Midway Uluslararası Havaalanı'dan kalkan Boeing 737-700 tipi uçak, inmesi planlanan Branson Havaalanı yerine yaklaşık yarı pist uzunluğuna sahip aney County Havaalanı'na indi. Sorunsuz gerçekleşen iniş hakkında FAA soruşturma başlatırken, olayın ABD'de son iki ay içinde ikinci kez meydana geldiği belirtildi. Kasımda da yolcusu bulunmayan bir Boing 747, iki mürettebatıyla yanlış havaalanına inmişti. Yolcuların sert olarak yorumladıkları inişin ardından uçağın sahibi Southwest Havayolları, Taney County Havaalanı'na personel göndererek yolcuların bagaj işlemlerini ve transferlerini gerçekleştirdi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...