Milan Allegri'yi kovdu! 'Inzaghi ilk sırada'

Milan Allegri'yi kovdu! 'Inzaghi ilk sırada'

SPOR Haberleri

İtalya'nın köklü futbol kulüplerinden AC Milan'da, takımın kötü gidişatı sonrası düzenlenen toplantıdan Allegri'nin kovulma kararı çıktı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'da, dün alınan 4-3'lük Sassuolo yenilgisinin ardından bugün teknik direktör Massimiliano Allegri ve yardımcılarının görevine son verildi. Milan kulübünün resmi internet sitesinde yapılan kısa açıklamada, "Teknik direktör Massimiliano Allegri ve ekibi, futbol takımının idare görevinden derhal alınmıştır" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, Allegri ve ekibine bugüne kadar Milan'a verdikleri hizmetten ötürü teşekkür edilirken, takımın geçici süreliğine Mauro Tassotti'ye emanet edildiği bildirildi. 2010-2011 sezonunda Milan başına geçen 46 yaşındaki Massimiliano Allegri, geldiği sezon takımı Serie A'da şampiyon yaparak, kırmızı-siyahlıları 2004 yılından sonra şampiyonluk sevinci yaşatmıştı. 2013-2014 sezonuna istediği gibi başlayamayan ve bir türlü Serie A'da aradığı istikrarı bulamayan Allegri yönetimindeki Milan son olarak, dün akşam deplasmanda 2-0 önde götürdüğü maçı, Sassuolo'ya 4-3 kaybedince, İtalyan basını Allegri'nin gönderileceğini yazmaya başlamıştı. Allegri'nin gönderileceğine dair ilk sinyali veren ise kulüpte yakın zamanda asbaşkanlık görevine getirilen Silvio Berlusconi'nin kızı Barbara Berlusconi oldu. Berlusconi, "Bu yenilgi taraftarlarımız için kabul edilemez. Değişim zamanı" diyerek, sinyali vermişti.
İtalyan basınında son çıkan haberlere de ise teknik direktörlük görevi için eski oyuncular Filippo Inzaghi ve Clarence Seedorf'un isimlerinin geçtiği, kırmızı-siyahlıların genç takımını çalıştıran Inzaghi'nin adaylar arasında ilk sırada olduğu belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...