Demirören'den flaş MHK açıklaması!

/ Kaynak: AA
Demirören'den flaş MHK açıklaması!

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Kasımpaşa-Beşiktaş maçını tekrar oynatma kararı sonrası; TFF ile MHK arasındaki kritik toplantı sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, biten toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Yıldırım Demirören, toplantılarıyla ilgili olarak medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaparak başladığı açıklamasından; "Öncelikle şunu söyleyeyim, sabahtan beri yaptığımız toplantıda maalesef televizyon kanallarında doğru olmayan haberlerle yanıltıldı. Zekeriya Hocamla birlikte ne yemek yedik, ne buluştukç. Yönetim kurulu en üst kuruldur, aşağıda MHK, Tahkim gibi kurullar vardı. Doğrudur, yanlıştır, yönetim kurulunun kararı bozulmaz. Disiplin Kurulu karar aldığı zaman Tahkim bozduğu zaman Tahkim istifa etmez. MHK'nin bize sunduğu tavsiye kararı reddedildi diye MHK istifa etmez. MHK'nin toplantı yapması istifa edecek olarak algılandı. Öyle değil. Bu bir süreçtir. Futbol Türkiye'de 24 saat yaşanıyor" ifadelerini kullandı. İhsan Kalkavan'ın "Maça çıkmayabiliriz" sözüyle ilgili olarak; "Ona bir cevap veremem. Futbol kurallarla oynanır. Kurala uymayan cezasını çeker" dedi. , Demirören son olarak; "Normalde yazılı bir açıklama yapacaktır. Muhabirler sabahtan beri beklediği, ağızdan bir açıklama olsun diye böyle yapıyoruz." sözlerini kullandı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...