Nuh Albayrak'ın acı günü

/ Kaynak: İHA
Nuh Albayrak'ın acı günü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın dün vefat eden babası İsmail Albayrak Konya'da dualarla defnedildi.

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın dün vefat eden babası İsmail Albayrak, Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Aşağı Çiğil beldesinde dualarla defnedildi. Dün vefat eden İsmail Albayrak (98) için Karşıyaka Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve kardeşleri ile yakınları, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Aşağı Çiğil Belediye Başkanı Hasan Yaka, TGRT Belgesel ve TGRT FM Genel Müdürü Sait Eken, İhlas Pazarlama Konya Bölge Müdürü Enver İlhan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama çalışanları, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Müşaviri Galip Marlalı ve kasaba halkı katıldı. Kılınan namazın ardından İsmail Albayrak'ın cenazesi Çiğil Mezarlığı'nda dualarla defnedildi. nbsp;Cenazenin defnedilmesinden sonra Nuh Albayrak ve yakınları taziyeleri kabul etti. nbsp;
nbsp;Nuh Albayrak'ın acı günü

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...