Semih Şentürk'e Fenerbahçe şoku!

Semih Şentürk'e Fenerbahçe şoku!

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un renklerine kattığı Semih Şentürk'ün sözleşmesinde özel bir madde yer alıyor.

13 yıl boyunca Fenerbahçe 'de top koşturan Semih Şentürk, ligin 29. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-MP Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Şampiy10.com'un haberine göre; Antalyaspor'un kadrosuna kattığı tecrübeli golcünün sözleşmesinde özel bir madde yer alıyor. Fenerbahçe'nin şart koştuğu o maddeye göre; Semih Şentürk'ün eski takımına karşı forma giymemesi, 29. haftada oynanacak maçta sahada yer alması halinde ise para cezası ödemesi gerektiği vurgulanıyor.

ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Bu konuda çok da fazla yorum yapılmasını istemiyoruz. Fenerbahçe ile sözleşmenin maddeleriyle ilgili görüşmelerimiz var. Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının günü geldiği zaman Semih'in oynayıp, oynamayacağını göreceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...