Altın Top ödül töreninden akılalmaz sızıntı!

Altın Top ödül töreninden akılalmaz sızıntı!

SPOR Haberleri

Bu akşam düzenlenecek Altın Top töreninde yılın 11'i provalar sırasında ekrana yansıtıldı. Bu esnada çekilen fotoğraf sosyal medyaya sızdırıldı.

Altın Top ödül töreninde provalar sırasında ekrana yansıtılan Yılın 11'i, bu sezonun en etkili 11 oyuncusunu ödüllerin açıklanmasına saatler kala açığa çıkmasına sebep oldu. nbsp;

İşte yılın 11'i: Manuel Neuer / Daniel Alves, Thiago Silva, Sergio Ramos, Philip Lahm / Franck Ribery, Xavi Hernandez, Andres Iniesta / Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo.

Bu sonuçlar gösteriyor ki; Barcelona yılın en başarılı ilk 11'ine 4 oyuncu (Alves, Xavi, Iniesta, Messi) sokarak bu kategoriyi galibiyetle kapatan takım oldu. Barcelona'yı 3 oyuncu (Neuer, Lahm, Ribery) ile Bayern Münih takip ediyor. Real Madrid (Ramos, Ronaldo) ve Paris Saint-Germain (Silva, Ibrahimovic) de ikişer oyuncu ile ilk 11'İ tamamladı. nbsp;


Altın Top ödül töreninden akılalmaz sızıntı!









TG.COM.TR / ÖZEL HABER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...