HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bebeğini kaybeden Esra Erol canlı yayına ağlayarak çıktı

Kaynak:
Bebeğini kaybeden Esra Erol canlı yayına ağlayarak çıktı

MAGAZİN Haberleri  / 

15 haftalık kızını kaybeden Esra Erol canlı yayına ağlayarak çıktı. Ünlü sunucu yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı işe açıklamaları.

Cuma günü geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Esra Erol, 15 haftalık bebeğini kaybetmişti. Bir kız bebek annesi olmaya hazırlanırken büyük acı yaşayan ünlü sunucu bugün ekrana ağlayarak döndü. Esra Erol programın açılışında konuşmaya başlayınca gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak konuşan Esra Erol, bebeğini kaybetmesinin acısını 'Bazen hakkımdaki hayır sıkıntılardan gerçer bi sıkıntıdan geçtiğim sonu hayırdır. Hamilelik hastalık değildir. Binlerce kadın aynı şeyi yaşayabilir. Allah daha hayırlı daha güzel haberlerle ekranlarda olmayı nasip etsin. Bunun çözümü sadece benim. Rabbim ile benim aramdaki ilişki bunu kimse yardım edemez. İyiki varsınız. Arayan soran herkese tanıyan tanımayan herkese sonsuz teşekkürler. Üzüntülü olaylarda insanlaırn sizi sarıp sarması daha farklı oluyor. Güçlü ol esra dediler. Hemen normala döeneceğiz. İnsanlar daha büyük acılar yaşıyor. ' Topuklu giydiğim için düşürdüğümü söyleyenler var. Ben ilk hamileliğimde binlerce metre yukarda balonlara gezdim. Bence çok istediğim için kaybettim' diyerek gözyaşları içinde anlattı. nbsp;
(Akşam)

İŞTE O ANLAR nbsp;- VİDEO

MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...