Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rekor AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nda…

Rekor AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nda…

GÜNDEM Haberleri

Bakanlar Kurulu'nun yeni üyeleri sosyal medyada takipçi patlaması yaşıyor.

Kabinenin yeni üyeleri sosyal medyada takipçi patlaması yaşıyor. 26 Aralık'ta iş başı yapan yeni bakanların takipçileri yaklaşık 3 haftada yüzde 100'den fazla arttı. Yeni bakanlar arasında takipçi rekoru 170 binden fazla twitter takipçisi ile AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ait.Bakanlar Kurulu'nun yeni üyeleri sosyal medyada takipçi patlaması yaşıyor.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği revizyon sonrasında 26 Aralık'ta iş başı yapan 9 yeni bakanın twitterdeki takipçi sayısı yaklaşık 3 haftada yüzde 100'den fazla artış gösterdi.Yeni bakanlar arasında; takipçi rekoru 170 binden fazla twitter takipçisi ile AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ait. Çavuşoğlu'nun bakan olduğu gün takipçi sayısı yaklaşık 148 bindi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın takipçi sayısı ise aynı dönemde 18 bin 900'den 31 bin 500'e çıkarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na atanan Akif Çağatay Kılıç'ı sosyal medyada takip edenlerin sayısı da 9 bin 300'den yaklaşık 25 bine yükseldi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin takipçi sayısı da 23 bin 200'den 47 bin rakamını geçerken, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin takipcileri de 39 bin 600'den 64 bin 315'e çıktı. nbsp;Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın yeni açılan hesabı da kısa sürede 6378 takipçi sayısına ulaştı.
Yeni bakanlar arasında takipçi sayısı en fazla artan isimlerin başında Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler geldi. İşler'in takipçi sayısı 15 bin 400'den 42 bini geçti. İşler gibi, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın takipçi sayısı da 61 binden 130 bine çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...