Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'den Mesut'a 5 puan

Fatih Terim'den Mesut'a 5 puan

SPOR Haberleri

İsviçre'de gerçekleştirilen ödül törenine Arda Turan, Drogba ve Terim de katılırken, başarılı teknik direktör Mesut'a 5 puan verdi

İsviçre'de gerçekleştirilen ödül törenine Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, milli yıldızımız Arda Turan, Galatasaray'ın golcüsü Drogba ve F.Bahçe'nin eski yıldızı Lugano da katılanlar arasındaydı. Barcelona maçında Messi ile forma değiştiren Arda Turan 5 puanı Mesut Özil'e verirken, ödülün sahibi Ronaldo'ya 3, Messi'ye ise 1 puan verdi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de, 5 puanını Mesut'a verirken, geri kalan kararlarının da Arda ile aynı olması dikkatleri çekti. Terim de Ronaldo'ya 3, Messi'ye ise 1 puan verdi.


Drogba vatandaşını seçti!
Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba da vatandaşını ön plana çıkartanlardan oldu. Manchester City forması giyen Yaya Toure'ye 5 puan veren Drogba, Messi'ye 3, Ronaldo'ya ise 1 puan verdi. Eski F.Bahçeli futbolcu Diego Lugano'nun Altın Top oyları ise; 5 puan Luis Suarez, 3 puan Edinson Cavani, 1 puan Lionel Messi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...