Tarantino yeni filmle geri dönüyor

Tarantino yeni filmle geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Vizyona girdiği dönemlerde hasılat rekorları kıran filmlerin ünlü yönetmeni Quentin Tarantino'dan yeni bir film müjdesi geldi.

Oscar ödüllü senarist nbsp;ve yönetmen olan Quentin Tarantino, kasım ayında yeni filmi için senaryo hazırlıklarına başladığını açıklamıştı. Hayranları tarafından merakla beklenen film hakkında bu zamana kadar sır vermeyen Tarantino, yeni filminin adını açıkladı. Şuan senaryosunun hazır olduğu Western türü film 'The Hateful Eight' adını aldı. Amerikalı ünlü yönetmen Quentin Tarantino, çok önceden son filmi Django Unchained'i çekerken çok eğlendiklerini ve bu yüzden yeni filmin de western türünde olacağını açıklamıştı. Merakla beklenen The Hateful Eight filminin oyuncu kadrosu hakkındakı dedikodular da gelmeye başladı. Deadline'ın vermiş olduğu haberde, Quentin Tarantino'nun yazdığı ve yönettiği Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi) ve Django Unchained (Zincirsiz) filmlerinde oynayan Avusturyalı ünlü aktör Christoph Waltz, yeni filmde de boy gösterecek. Ayrıca, Bruse Dern'in de The Hateful Eight'de rol alabileceği yönünde iddialar var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...