Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergin Ataman'dan galibiyet değerlendirmesi

/ Kaynak: AA
Ergin Ataman'dan galibiyet değerlendirmesi

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni kenardan gelen oyuncuların verdiği katkıyla yendiklerini söyledi

Ataman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında ikinci periyot dışında iyi oynadıklarını belirterek, "Maça iyi başlamıştık ama ikinci çeyrekte, maçtaki hızımızı kaybettik ve devreyi geride kapattık. Mersin Büyükşehir Belediyesi, sert basketbol oynayan tehlikeli bir takım. Üçüncü periyoda daha tempolu başladık. Kenardan oyuna dahil olanlar iyi katkı sağlayınca, gücümüzü ortaya koyduk" dedi. nbsp;Önemli bir galibiyet aldıklarını ve iyi seri yakaladıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Yine de ilk devreyi istediğimiz yerde bitiremedik. Sakatlıkların etkisiyle iki maç kaybettik, sonuçta ilk devreyi üç mağlubiyetle kapattık. Sezon sonuna kadar, başarılı performansımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. nbsp;Sarı-kırmızılı takımın skorer oyuncusu Cenk Akyol da üçüncü çeyreğin sonlarında doğru ivme yakaladıklarını dile getirerek, "İlk devre bitti. İkinci devrede de en iyi şekilde performans sergilemeye çalışacağız. Şu anki tek düşüncemiz, THY Avrupa Ligi'nde ilerlemek" ifadelerini kullandı.
- Babaoğlu: "İlk yarı çok iyi oynadık"
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu ise kadronun dar olmasından yakındı. nbsp;Galibiyetten dolayı Galatasaray Liv Hospital'ı tebrik eden Babaoğlu, şunları söyledi: "İkinci yarıda Avrupa Ligi takımı olduklarını kanıtladılar. Mücadelenin 25. dakikası, kırılma noktası oldu. Zorlu rakiplere karşı kazanabilmek için en az 9 oyuncunun ayakta kalması gerekir. Dört oyuncum 30 dakika civarında oynadı. Böyle olunca bu tip maçlarda savunma zaafı ortaya çıkıyor."
Konuk takımın oyuncularından Nusret Yıldırım da ilk yarı çok iyi oynadıklarını dile getirerek, "Üçüncü periyotta maçın skoru belirlendi. Üçüncü periyotlarda konsantrasyon sorunu yaşıyoruz. İkinci yarı zor bir fikstürümüz var. En iyi şekilde hazırlanıp istenen mücadeleyi ortaya koyacağız" şeklinde konuştu
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...