Uşak'ta feci kaza, TIR ile otobüs çarpıştı: 25 yaralı

Uşak'ta feci kaza, TIR ile otobüs çarpıştı: 25 yaralı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uşak'ta, yolcu otobüsünün seyir halindeki tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 25 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Kartal idaresindeki 42 DPN 73 plakalı yolcu otobüsü, Uşak'a 12 kilometre kala Veli Yılmaz'ın kullandığı ve kasasında basınçlı borular ile gaz dağıtım borularının yapımında hammadde olarak kullanılan yüksek yoğunluklu polietilen bulunan 01 BOR 97 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otobüs içerisinde bulunan 25 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Otobüs sürücüsü Kartal ile otobüsün sağ tarafında oturan 2 bayan yolcu sıkıştı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Uşak'taki devlet hastanesi ile özel hastanelere gönderildi. Sıkışan yolcular ile sürücü, Uşak İtfaiyesi ve Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 45 dakika süren çalışma ile sıkıştıkları yerden çıkarıldı. nbsp;Kaza sebebiyle karayolunda trafik yer yer kontrollü olarak verildi. Uzun araç kuyrukları oluştu. TIR sürücüsü Veli Yılmaz, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Otobüs içerisinde sıkışan yaralıların kurtarılması sonrası trafik normal akışına döndü. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...