Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köşk'ten 'kriz yok' mesajı

Köşk'ten 'kriz yok' mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK teklifi nedeniyle yaşanan gerginlik sonrası parti liderlerini ayrı ayrı Köşk'e davet etti.

CHP?lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Gül'e "AK Parti iptal edileceğini bile bile bunu Meclis'e getirdi. Yasa Meclis'ten geçtikten sonra onay için size gelecek. Veto edin" dedi. Cumhurbaşkanı Gül ise gelişmelerle ilgili rahatsızlığını dile getirdi ve yaşananların "devlet krizi" olduğu görüşüne katılmadığını ifade etti. MHP?lideri Devlet Bahçeli ise görüşme sonrası bir açıklama yapmazken BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş şunları aktardı: "Anayasa değişikliğiyle HSYK mevzusunun ele alınmasını istedik. Hakim ve mahkeme tarafsızlığını garanti altına alan bir düzenlemeye destek verebileceğimizi ilettik." Başbakan Erdoğan da herhangi bir açıklama yapmadı. nbsp;
Muhalefetin ardından Başbakan nbsp;
Cumhurbaşkanı Gül, CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP?lideri Bahçeli ve BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ardından Başbakan Erdoğan'la görüştü.
Şükran Kaban/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...