Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin Gümrük Operasyonu'nda 7 tutuklama

/ Kaynak: AA
Mersin Gümrük Operasyonu'nda 7 tutuklama

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat'ının düzenlediği operasyonda 29 kişiden gümrük memuru olan 7 kişi tutuklandı.

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla gözaltına alınıp, mahkemeye sevk edilen 29 kişiden gümrük memuru olan 7 kişi tutuklandı. Sabah saatlerinde adliyeye getirilen 35 zanlıdan 29'u savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemede ifade veren zanlılardan gümrük memuru olan 7 kişi tutuklandı. Şüphelilerden, 3'ü gümrük memuru 22 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Serbest bırakılanların yakınları, adliye önünde büyük sevinç yaşadı. Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerince, 10 Ocak'ta başlatılan operasyonda, "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü serbest bırakılırken 3 zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...