Çebi: Türk futbolu için umut ışığı oldu!

Çebi: Türk futbolu için umut ışığı oldu!

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi: 'TFF bu kararla kurulların hatalarını düzeltebileceğini gösterdi.'

TFF'nin Kasımpaşa maçıyla ilgili aldığı kararı değerlendiren Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Adalet yerini buldu. Federasyon bu kararla hakkı yenen kulüplerin arkasındayız mesajını vermiştir" dedi. İyi bir çalışma yaparak TFF'ye başvurduklarını söyleyen Çebi, "Aslında bizim beklentimiz Fernandes'e yapılan hareketten dolayı hükmen galibiyet yönündeydi. Federasyona başvurmadan önce son derece sağlıklı bir çalışma yaptık. Kural hatasına yönelik bilirkişi huzurunda sunduğumuz belgeler kurulun daha rahat karar vermesine yardımcı olmuştur. TFF'nin almış olduğu bu karar futbol camiası adına son derece önemli bir karar olmuştur. Kurul bu kararıyla; 'Çalışanlarımız hata yapmış olsalar dahi biz bu hatayı düzeltebilecek kararlılıktayız' mesajı vermiştir. Sonuç olarak gelinen bu nokta hem Türk futbolu adına hem de iki dost kulüp adına hayırlı olmuştur" diye konuştu. nbsp;
'HÜKMEN' BAŞVURUSU nbsp;
Federasyonun verdiği 'tekrar' kararı Beşiktaş camiasını tatmin etmedi. Siyah-beyazlılar tekrar kararının ya hükmen galibiyet ya da 31. dakikada Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle başlaması şeklinde değiştirilmesini isteyerek Tahkim Kurulu'na başvurma kararı aldı. Kasımpaşalı Donk, Beşiktaş 1-0 öndeyken 31. dakikada elindeki topla Almeida'nın ayağındaki topa vurup pozisyonunu bozmuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...