Caja Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak istiyor

/ Kaynak: İHA
Caja Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak istiyor

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un sezon sonuna kadar kiraladığı Renato Caja Bursa'ya geldi. Caja basım mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu Caja, Bursaspor'da yeni başarılar kazanmak istediğini söyledi. nbsp;Yeşil-beyazlıların Brezilya'nın Esporte Clube Vitoria takımından sezon sonuna kadar kiralayarak transfer ettiği 30 yaşındaki Renato Caja, Bursa'ya geldi. Bursaspor 2. Başkanı Rıdvan Şen ile birlikte konaklayacağı otele gelen Caja, Bursaspor atkısı ile poz vermeyi ihmal etmedi. Çok güzel futbol oynanan bir ülkeye geldiğini ifade eden Caja, "Çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Hedef ve beklentilerim büyük. Yönetimin bana olan güvenini hissediyorum. Bunun karşılığını vermek çalışacağım. Fernandao ile defalarca oynadım. Çok iyi bir oyuncu. 5 ay kendimi kanıtlamak için yeterli bir süre ama benim hedefim çok daha üzere Bursaspor'da kalabilmek" dedi. nbsp;Bursaspor'dan önce Japonya'da, Çin'de gittiği her takımda şampiyonluklar kazandığını ifade eden Caja, "Her takımda şampiyonluklar yaşadım. Bunlara bir yenisini de Bursaspor'da yaşamak istiyorum" diye konuştu. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...