Arda Turan'ın Altın Top adayı ve Messi itirafı!

Arda Turan'ın Altın Top adayı ve Messi itirafı!

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, ligde Barcelona ile oynadıkları karşılaşmanın ardından önemli açıklamalar yaptı.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Hafta sonunda La Liga'da Barcelona ile karşılaşan Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, oynadığı futbolla İspanya'nın gündemine oturmayı başarmıştı. Maçtan sonra Lionel Messi ile formalarını değiştiren ve Barcelona'lı Pedro ile sahanın en iyileri arasında gösterilen Arda Turan, bu tarz maçları oynamanın çok önemli olduğunu dile getirdi. "Maçın ilk dakikalarındaki pozisyonda pas atmaya çalıştım orada topu ama olmadı. Sonradan baktım pozisyona ama daha iyisini yapabilir mişim. Sağlık olsun." "Maçtan önce de söyledim ben. Gerçekten Real Madrid, Barcelonai Bayern Münih seviyesinde bir takım olduk. Çok iyi mücadele ediyoruz maçlarda, sadece stilimiz değişik. Topun arkasına daha çok geçiyoruz. Şimdi önümüzdeki kupa maçı var çok önemli. Bir oyuncu için bu maçları yaşamak çok güzel."
"BURADAN AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM"
"Herkesin Atletico Madridle yatıp kalktığını görünce çok seviniyorum. Fenerlisi, Galatasaraylısı Beşiktaşlısı herkes destekleyince çok gururlanıyorum ben de. Hayallerimin peşinden koşuyoruz, ben ülkemi temsil ediyorum orada, sadece kendimi değil..."
"Atletico Madrid'de çok mutluyum. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum."
"HERKES GÜLMÜŞTÜ AMA..."
"Büyük hayalleri söylersek işler bozulabiliyor. Tek tek bakıyoruz. Maç kaybetmeye alışkın bir takım değiliz. Şampiyonluk yarışını "Real Madrid ve Barcelona'nın oyuncularıyla eşit seviyeye gelmek için bizim çok çalışmamız gerektiğini söylemiştim ben basın toplantısında. Herkes gülmüştü ama arada sırada böyle sallantılar olacaktır ama biz oyun tarzımızdan taviz vermeden kazanmaya çalışıyoruz."
"Real Madrid çok fazla pas yaparak oynuyor. Çok fazla efor sarfetmemiz gerekiyor maçlar için. Çok fazla kompleksi olmayan, egoları olmayan oyunculardan kurulan bir takımız."
"BİZ MAÇA ÇIKARKEN KEYİF ALMAYA ÇALIŞIYORUZ"
"Bu maç varken şölen havası vardı. Türkiye'den gelenler için de burada olanlar için de böyleydi. Burada büyük bir maç varsa o maç o haftanın şöleni gibi oluyor. Sahaya çıkarken bile kazanıp kaybetmekten önce keyif almaya çalışıyoruz. Bu önemli bizim için." "Performansından dolayı insanın saygı duyması çok önemlidir. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak gördüm ben Messi'yi. Bence öyle. Onunla konuşup forma değiştirmek de beni inanılmaz mutlu etti. Rakibimizle böyle şeylerin olması normal şeyler. Barcelona maçı berabere bitti, bir an önce Valencia'ya konsantre olmamız lazım. Barcelona maçında iyi oynadık ama kazanamadık. Sadece bir maçtı. Gerçekten çok önemli bir şeydi Barcelona'ya karşı iyi oynamak ama diğer maçtayız artık."
"FALCAO'YU ÖZLÜYORUZ AMA AÇIĞINI KAPATTIK"
"Bazen kamp yapıyoruz, bazen yapmıyoruz. futbolcuların maçtan önce ne yaptıkları değil, maçta, idmanlarda ne yaptıkları önemli. Bizde değişiyor..."
"Son dakikalarda yaşanan pozisyonda pas... Voleyi de çok iyi vuramadık. Daha iyi oturtabilirdim ayağıma."
"Kişi olarak Falcao iyi arkadaşımdır. Futbol anlamında Atletico Madrid çok önemli bir kulüp. Daha önce Forlan, Torres vs. ama bu açıkları kapatabilecek bir kulübüz biz. Onu arkadaş olarak özlüyorum tabii ki."
"BENİM ADAYIM RIBERY"
"Benim favorim Ribery, ben onun kazanacağını düşünüyorum. Geçen yıl yaptıklarıyla onun alacağını düşünüyorum. Tarihin en iyi oyuncusu Messi ama ödülü Ribery'nin alacağını düşünüyorum. Ronaldo'da haketti, özel bir oyuncu. Futbol öngörülerime göre Ribery'nin kazanacağını düşünüyorum." (Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...