Caner'den 3 yıllık imza sözü

Caner'den 3 yıllık imza sözü

SPOR Haberleri

Caner Erkin'le Antalya kampında bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım milli yıldızla yeni sözleşme için prensipte anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'nin Antalya kampına 2 günlük kısa bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Aziz Yıldırım önemli görüşmelere imza attı. Yönetim kurulu toplantısının dışında Ersun Yanal'la bir zirve gerçekleştiren ve takımın son durumu hakkında rapor alan Yıldırım'ın asıl icraatı ise Caner Erkin konusunda oldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve adı birçok Avrupa deviyle anılan Caner'le görüşen Başkan Yıldırım, milli yıldızdan 3 yıllık imza sözü aldı. Sentido Zeynep Resort Hotel'de sadece yöneticilere tahsis edilen Golf Lounge'ında Caner'le bir araya gelen Yıldırım, "Sen bizim evladımızsın. Başta ben olmak üzere, tüm yönetim ve teknik heyet performansından çok memnun. Daha uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmeni bekliyoruz. Hiçbir şeyi kafana takma. Düşük bir ücret aldığını biliyorum. Ancak yeni dönemde bunu telafi edeceğiz. Parayı asla düşünme ve sadece sahaya konsantre ol. Gerisini bizzat ben halledeceğim" dedi. nbsp;BEN ZATEN GİTMEK İSTEMİYORUM
Başkan Yıldırım'ın bu yakın ilgisi karşısında duygulanan Caner ise, "Ben burada çok mutluyum. Siz beni göndermediğiniz sürece ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Parayı da düşünmüyorum. Aklımdaki tek şey şampiyonluk kupası" cevabı verirken ikili 3 yıllık yeni mukavele için sözleşti. Başkan Yıldırım'ın Golf Lounge'da ağırladığı bir diğer isim ise baba olmak için gün sayan Volkan Demirel oldu. Aziz Yıldırım, milli kaleciden takım hakkında bilgi alırken, en çok bebeğin durumuyla ilgilendi. Volkan'a "Adeta dedelik heyecanı yaşıyorum" diyen Yıldırım, "Bir şeye ihtiyacın olması durumunda ilk bana haber vermeni istiyorum" sözleriyle Demirel Ailesi'ne olan sevgisini dile getirdi.
M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...