Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akçay: Simitçi kadro yapmazsa...

Akçay: Simitçi kadro yapmazsa...

SPOR Haberleri

Mustafa Akçay: 'Trabzon'da simitçi kadro yapmayı bırakırsa, dolmuşçu o gün giderken dolmuştakilere maçı anlatmıyorsa, Trabzonspor bitmiş demektir".'

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı. Trabzonspor'un gösterdiği performansa taraftarların tepkili olmasını anlayışla karşıladığını ifade eden Akçay, "Yıllardan beri güçlü bir takıma sahip olmuş takımın taraftarının beklentisinin yüksek olması normal. Ben de her zaman hayal satmaktan kaçındım. Bir planlamamız var. Bizim yaptığımız tespitlerle saldırgan bir oyundan daha çok temkinli bir oyun oynamaya uygunuz. Deplasman karnesinde kötü notlarımız var. Dolayısıyla gelinen noktada Avrupa Ligi'nde de oyuncu arkadaşlarımızın başarıları var. Sonuç olarak vasatın biraz üstünde ilk yarı performansımız var" dedi.
Sezonun ilk yarısında beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını belirten Akçay, "Mesela G.Birliği maçını 5 dakikada kaybettik. Oyuncu bazen inisiyatif alır. Siz ne kadar senaryo yazarsanız nbsp;yazın, oynayan oyuncudur. Biz G.Birliği müsabakasına Polonya'dan geldik. Buna sığınmak istemiyorum. Ağlak durumda olmamalıyız" diye konuştu. Akçay, "Bir yerde çalışıyorsunuz. Zor bir ortamdasınız ve karşılıklı iletişimler kuruyorsunuz. Bazen duygu yoğunlukları yaşıyorsunuz. Ben çok şanslı bir teknik adamım. Bana çok güvenen bir başkanla çalışıyorum. Arkamda değil yanımda olan bir başkanla çalışıyorum. Karşınızda size çok güvenen bir başkana yardımcı olmak zorundasınız. 'Acaba kafanızda küçük bir güvensizlik var mı?' sorusunu sorup cevabını almak gerekir. İstifa olayım da bununla alakalıdır. Eğer ekmek yediğimiz futbol için bir bedel ödenecekse, bu bedeli herkes ödemelidir. Biz taraftarlarımıza onların beklediği saldırgan futbolu gösteremediğimiz için bir tepki olarak desteklerini çekmiş olabilirler. Taraftarların bu tepkilerini anlayışla karşılıyorum. Trabzon'da simitçi kadro yapmayı bırakırsa, Trabzonspor için endişe etmeye başlamalıyız. İki tane ilginç mektup aldım. Birisi Rize'den birisi Bursa'dan. Bunları daha sonra kamuoyuyla paylaşacağım. Dolmuşçu o gün giderken dolmuştakilere maçı anlatmıyorsa, Trabzonspor bitmiş demektir" sözlerini kullandı.


ZOKORA'YA ŞALGAM SUYU
Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'un dün sabah yaptığı antrenmandan sonra futbolcular ve teknik heyet, barbekü partisinde bir araya geldi. Futbolcular birbirleriyle şakalaşırken, Mustafa Yumlu, yabancı oyunculara şalgam suyu ikram etti. Şalgam suyunu ilk tadan Zokora'nın hareketleri diğer yabancıları güldürdü.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...