Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 ilde operasyon

6 ilde operasyon

GÜNDEM Haberleri

Van Cumhuriyet Başsacılığı'nın talimatıyla Van merkezli Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri'de El Kaide'ye yönelik kapsamlı operasyon yapıldı.

Van Cumhuriyet Başsacılığı'nın talimatıyla Van merkezli Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri'de El Kaide örgütüne yönelik kapsamlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda Van'da 1 kişinin gözaltına alınırken., aralarında El Kaide'nin önde gelen iki isminin de bulunduğu bazı kişilerin gözaltına alındığı öne sürüldü. nbsp;Yapılan teknik ve fiziki takiplerin değerlendirilmesi üzerine Van Cumhuriyet Başsacılığı'nın talimatı ile bu sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube ekipleri harekete geçti. Van'dan takip edilerek Gaziantep'e giden ve örgüt sorumlusu olduğu öne sürülen 1 kişinin gözaltına alınmasından sonra Kilis'te İnsani Yardım Vakfı (İHH) deposunda arama yapıldığı belirtildi. Van ve Kilis'in yanı sıra İstanbul, Adana, Gaziantep ve Kayseri'de operasyon yapıldığı kaydedildi. El Kaide'nin önde gelen 2 isminin gözaltında olduğu, 3'ünün ise Suriye'ye kaçtığı iddia edildi. Ancak, bu iddialar henüz doğrulatılamadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...